Ovatko blogisi ja Facebook-sivusi sinulle irrallisia kokonaisuuksia? Tiesitkö, että blogin ja Facebook-sivun yhteistyöstä voit saada somesta enemmän irti? 

Vinkit siihen, kuinka yritysblogi ja FB-sivut saadaan toimimaan tehokkaasti yhdessä

 1. Jaa postaukset blogistasi Facebookiin saatetekstin kera
  Jaa blogipostaus Facebookiin ja kirjoita Facebookin tekstiin lyhyt ja ytimekäs saateteksti. Vastaa siinä kysymykseen: MIKSI asiakkaasi kannattaisi lukea artikkelisi? KUINKA blogipostaus hyödyttää asiakastasi? Lähde suunnittelemaan jo blogitekstisikin niin, että tuohon kysymykseen on helppo vastata Facebook-postauksessa!
 2. Laita blogipostauksiisi yhteystiedot helposti saataville
  Onko blogipostauksiesi lopussa yhteydenottolomake/yhteystiedot/linkki ajanvarausjärjestelmään helposti saatavilla ja selkeästi? Jos ei, niin hoida ne kuntoon.
 3. Otsikoi kiinnostavasti, jotta sitä klikataan
  Huomioi ytimekäs ja mielenkiintoa herättävä otsikko, sillä se näkyy Facebook-postauksessa ja vaikuttaa siihen, klikataanko otsikkoa vai ei. Jos otsikko on pitkä, se ei välttämättä näy kokonaan. Esimerkki otsikosta, jota on kommentoitu, että sitä ei voinut olla avaamatta: Älä tee näitä karmeita virheitä yrityksen some-viestinnässä (jos haluat saada lisää asiakkaita)!
  Toki olisi parempi, jos laittaisi vielä lyhyemmän ja ytimekkäämmän otsikon. HUOM! Silti haluan korostaa, että otsikoi postaukset niin, että otsikko kertoo myös artikkelin sisällöstä! Eli älä tee klikkiotsikkoa, jolla saat vain paljon kävijöitä, mutta joka ei vastaa artikkelin sisältöä, koska se turhauttaa artikkelin klikkaajia eikä palvele sitä, että voisit myös blogin kautta saada esimerkiksi niitä konkreettisia varauksia tai ostoja! Tee siis kiinnostava otsikko, joka kuvaa artikkelin sisältöä.

Haluatko lukea lisää kiinnostavia vinkkejä aiheesta yritysblogi ja yritysblogin kirjoittaminen?
Yritysblogin kirjoittaminen – miksi yrityksellä kannattaa olla blogi?
Hyvä yritysblogi

Myös digisisältöjen tietopankin artikkeleihin kannattaa tutustua, tässä yksi hyvä artikkeli:

Mitä on sisältömarkkinointi?

Parhaat vinkit FB-sivuihin löydät esimerkiksi näistä postauksesta:

Sisältömarkkinointi: väännän rautalangasta, kuinka markkinoit omaa yritystäsi parhaiten somessa!
Sisällöntuotanto Facebookiin – pelkkä sivujen olemassaolo ei riitä!
Facebook-sivujen sisällöntuotanto kuntoon – tutustu kiinnostavaan ominaisuuteen

Tuntuuko sinusta siltä, että sinulla ei ole aikaa esimerkiksi yrityksesi Facebook-sivujen päivittämiseen tai blogitekstien kirjoittamiseen säännöllisesti? Tai tuntuuko tämä liian haasteelliselta yksin? Lisää tietoa digisisältöjen ulkoistamisesta voit lukea esimerkiksi tästä artikkelista – kannattaa lukea!

Minä autan mielelläni sinua – ota yhteyttä helposti.

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *