Yrityskuvaus, mainoskuvaus vai tuotekuvaus? Millaista ratkaisua sinä etsit – otetaan valokuvat jotka ovat brändisi näköisiä. Tuotekuvien ottaminen onnistuu miljöössä, sekä myös tapahtumakuvaus onnistuu esimerkiksi yrityksesi järjestämässä tapahtumassa. Katso referensseistä tarkemmin aiempia töitäni – ja asiakkaiden kokemuksia tietysti!

Jos etsinnässäsi on asiakaslähtöinen valokuvaaja alueella Joensuu tai valokuvaaja alueella Pohjois-Karjala, olet oikeilla sivuilla!

Kuvat ovat osa yrityksesi brändiä

Mitä haluat viestiä yrityksesi brändistä valokuvilla? Sisällöntuottajana tiedän, että kuvat ovat tärkeä osa sisältöjä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Koska vahvuuksiani ja suosikkiaiheitani markkinoinnissa ovat (some)sisällöntuotannon lisäksi brändäys, työnantajabrändi ja rekrytointiviestintä, autan sinua mielelläni suunnittelemaan kuvista juuri sinun brändisi näköinen!

Hinnasto

Yrityskuvaukset alkaen 300 € + alv. Valokuvaus on mahdollista yhdistää myös somesisältöpaketteihin.

Ota yhteyttä. Kun hankit valokuvauksen täältä, yhteistyökumppanisi ei ole persoonaton markkinointifirma tai chattibotti, vaan markkinoinnin asiantuntija, joka aidosti haluaa löytää parhaat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi – ja ottaa valokuvat, jotka ovat brändisi näköisiä!