Yritysblogin perustaminen

Mitä minulle kuuluu? Erittäin kiireisen kevään jälkeen nyt kesällä vietän myös kesälomaa. Sisällöntuotanto asiakkaille jatkuu normaalisti, mutta nyt olen syksylle ja kesälle sijoittanut myös muutamia ajankohtia koulutuksille. Joten katso syksyn kalenteri ja uutuudet tästä! Jos olet harkinnut sisällöntuotannon ulkoistamista tämän syksyn aikana, kysy lisää tai varaa aikasi ilmaiseen markkinointikartoitukseen.

Kartoituksia tehdään vielä viikolla 28 ja sen jälkeen seuraavasti viikolla 32.  

Uutuudet

Somepaketeissa uusina tuotteina on tulossa somesetit, joista esimerkkejä löydät alempaa. Somesetti yhdistää somekoulutuksen yrittäjälle tai henkilöstölle, sekä ulkoistetun sisällöntuotannon. Tästä uutuudesta kannattaa kysyä lisää pian – se on mahdollista räätälöidä juuri sinun yrityksellesi!

Sopimukset eivät ole määräaikaisia, vaan toistaiseksi voimassa olevia. Otathan huomioon, että jos päätät sopimuksen vuoden aikana, myös koulutukset päättyvät. Koulutukset olisi tarkoitus pitää etäkoulutuksina lokakuussa, tammikuussa ja huhtikuussa – mutta tähän on mahdollista vaikuttaa räätälöimällä paketti sinun yritykseesi sopivaksi (esimerkiksi koulutukset yrityksiin). Muutokset ovat mahdollisia.

Esimerkkejä someseteistä*


Punainen lanka alk. 450 €+alv/kk*

Edullinen paketti yksinyrittäjille. Paketti aloitetaan tekemällä somekalenteri. Sisällöntuotanto kalenterin mukaan kuukausittain.
Pakettiin sisältyy henkilöbrändiin painottuva somekoulutus (1 h) noin kolmen kuukauden välein.
Somenavigaattori alk. 700 €+alv/kk*

Kun henkilöstöä on max. viisi. Somesuunnitelma on mahdollista tehdä aluksi. Sisällöntutoanto suunnitelman mukaan. Pakettiin sisältyy brändäykseen painottuva somekoulutus henkilöstölle (2 h) noin kolmen kuukauden välein.
Huipputyöpaikka alk. 1000 €+alv/kk*

Kun henkilöstöä on enemmän kuin viisi. Someviestintäsrategiasta lähdetään liikkeelle. Sisällöntuotanto strategian mukaan. Pakettiin sisältyy työnantajabrändiin painottuva somekoulutus henkilöstölle (2 h) noin kolmen kuukauden välein.

*Muutokset ovat mahdollisia, sillä paketit räätälöidään tarjouksen perusteella, paketit ovat esimerkkejä. Kuukausihinta sisältää sisällöntuotannon ja koulutuksen, mutta se ei sisällä mahdollista somesuunnitelmaa/kalenteria.

Somekoulutuskalenteri

HEINÄKUU
24.7.-27.7. Mahdollisuus pitää somekoulutus kauempana – ota yhteyttä pikaisesti ja kysy lisää!

ELOKUU
Viikko 32 Mahdollisuus pitää somekoulutuksia yrityksissä Joensuun seudulla – koulutus yritykseesi alkaen 555 € + alv.
Ota yhteyttä pikaisesti ja kysy lisää, jos haluat koulutuksen yritykseesi viikolla 32!

Somekoulutus, Joensuu – elokuu 2019?

Aiemmin minulta kysyttiin, milloin pidän somekoulutuksen (brändäys/sisällöntuotanto) Joensuussa. Elokuussa somekoulutus olisi mahdollista järjestää Joensuussa, päivämäärä sovittavissa (viikot 32-34) – jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää – kerro myös, milloin olisi sinulle sopivin ajankohta ja millaisia toiveita sinulla olisi kurssin sisältöön liittyen. Kurssi on mahdollista järjestää, jos osallistujia saadaan tarpeeksi.

Markkinointivalmennukset

Olen varannut muutaman päivän myös markkinointivalmennuksille.

Varaa aikasi suoraan täältä >>

HEINÄKUU
Ke 10.7. klo 18.00 ->

ELOKUU
Ma 5.8. klo 10.00 ->
Ke 7.8. klo 10.00 -> 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aihe
Somekanavien sisällöntuotantoYritysblogin artikkelitKoulutuksetMuu aihe

Lisätiedot

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *