Alkuperäinen postaus löytyy Somea sydämellä-joulukalenteristamme vuodelta 2017.

Jokin vuosi sitten teit uudenvuodenlupauksen. Ryntäsit kuntosalille ja kannoit jätesäkillisen herkkuja pihalle – talon remontoimisen sijaan päätit laittaa elämäntapasi remonttiin. “Nyt KAIKKI muuttuu”, ajattelit. Ehkä muistat senkin, kun sitten muutaman viikon huhkimisen jälkeen suljit kuntosalin oven – pysyvästi. Helmikuun kynnyksellä karkkipussin suu avautui, ja niin myös sinun suusi, kun kuukauden tauon jälkeen mätit karkkia kahmalokaupalla. Suuhusi päätyi myös ne muutaman viikon ajan kaupan hyllylle jätetyt vadelmaveneetkin – vähintään tuplaten.

Kuulostiko tämä (liian) tutulta?

Sisältömarkkinointi vaatii pitkäjänteisyyttä

Mielestäni uudenvuodenlupaus on hyvä juttu. Tee jokin lupaus myös omaan bisnekseesi ja erityisesti sen sisältömarkkinointiin liittyen.

Tee kuitenkin sellainen poikkeus tänä vuonna, että älä lupaa liikoja. Älä lupaa heti postata 10 postausta joka päivä yrityksesi Facebookiin, vaan ota maltillinen tavoite, jota pikku hiljaa kasvatat. Tee myös huolellinen suunnitelma ennen hätiköintiä ja etene suunnitelman pohjalta järjestelmällisesti.

Somessa pitkäjänteisyys on tärkeää. Jos sinulla ei ole ideoita, kuinka omaa yritystäsi parhaiten markkinoisit, lue lisää täältä.

Kuka tietää, kävisitkö vieläkin kuntosalilla ja irtokarkkien hamstraamisen sijaan dippailisit porkkanoita, mikäli olisit sallinut itsellesi kohtuullisen herkuttelun jo heti aluksi. Unohtamatta sitä, jos olisit joka päivä tapahtuvan raivoisan riehkimisen sijaan aloittanut kohtuullisemmilla tavoitteilla. Jos olisit tavoitellut kunnonkohotusta sen sijaan, että olisit halunnut jo maaliskuisella Kanarian lomalla esitellä rantapallon kokoisia hauiksiasi, kuka tietää, kuinka tikissä olisit nyt.

En tarkoita, etteikö olisi hyvä juttu, jos tavoitteet ovat kunnianhimoiset. Tähtää korkealle, mutta mieti tavoitteiden toteutumiselle realistinen aika; rakentaisitko taloakaan valmiiksi viikossa?

Ensikin vuonna kannattaa seurata blogiamme, sillä me lupaamme tuottaa yhä enemmän ja monipuolisempaa sisältöä vuonna 2018.

Kannattaa muistaa sekin, että jos aikasi ei riitä johonkin, kannattaa harkita yhteistyökumppanin hankkimista, lue lisää täältä sopivan yhteistyökumppanin valinnasta.

Upeaa uutta vuotta!

Kiinnostaako sisältömarkkinointi sinua? Voit lukea lisää mahtavia artikkeleita blogistamme tai tutustua digisisältöjen tietopankkiimme. Listasin sinulle muutamia artikkeleita, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua – näihin sinun kannattaa ehdottomasti tutustua!

Digitaalinen markkinointi tarvitsee TEKIJÖITÄ
Yrittäjä, kärsitkö somekrapulasta? Pienyrittäjän some-markkinointi ja kolme vinkkiä
Sisältöstrategia kunnossa? Vai unohtuvatko hyvät ideat pöytälaatikkoon?
Sisällöntuotanto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä helposti, jos sinulla on kysyttävää digitaalisisten sisältöjen tuotannosta ja suunnittelusta.

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *