Esittely

Hei, nimeni on Noora!

Olen yrittäjä ja digitaalisten kanavien sisällöntuottaja. Vahvuuksiani ja suosikkiaiheitani markkinoinnissa ovat brändäys, somesisällöt ja työnantajabrändi, suunnittelu sekä rekrytointiviestintä.

Olen idearikas ja luova, sisällöntuottajana tykkään katsoa asioita myös boksin ulkopuolelta. Minulle on tärkeää pitää kiinni aikatauluista, tehdä sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötä, sekä satsata hyvään asiakaspalveluun.

Työt

Bisnesajattelua-sivuston perustin vuonna 2016 (nykyiset uudistetut sivut vuonna 2018), joka lähti liikkeelle blogin ja somen kautta. Olen toiminut sisällöntuottajana, sekä tehnyt aiemmin freelancertöitä eri lehtiin.

  • Bisnesajattelua -brändi vuodesta 2016 alkaen
    Olen saanut vuosien aikana tehdä mahtavaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa – niistä voit lukea referenssitarinoita. Olen tuottanut sisältöä yritysten somekanaviin, järjestänyt verkkokursseja, sekä esimerkiksi kirjoittanut artikkeleita ja valokuvannut, sekä tehnyt suunnittelutyötä.
  • Aiemmin freelancertöitä
    Olen tehnyt aiemmin sisältöjä ja kirjoittanut artikkeleita eri lehtiin freelancerina (aloittaen lukion ohella vuonna 2012). Löydät suurimman osan lehdistä, joihin olen kirjoittanut, ansioluettelostani, joka löytyy LinkedIn-palvelusta. Olen kirjoittanut niin verkkolehtiin, asiakaslehtiin, aikakauslehtiin, harrastelehtiin kuin paikallislehtiinkin.

Koulutus

  • Lukio v. 2014
  • Nuorten yrittäjyyskoulutus v. 2016
  • Kauppatieteen opintoja (Itä-Suomen avoin yliopisto)
  • Erilaisia markkinointiin ja yrittäjyyteen liittyviä kursseja ja koulutuksia, sekä itseopiskelua – mielestäni parhaiten oppii käytännön ja konkreettisten casejen kautta!

Olen suorittanut lukion, nuorten yrittäjyyskoulutuksen ja lisäksi avoimen yliopiston opintoja (kauppatieteet, etenkin johtamiseen ja markkinointiin liittyviä opintoja). Tämän lisäksi olen toki opiskellut itsenäisesti mm. hakukoneoptimointia ja hankkinut konkreettisten casejen kautta käytännön kokemusta sisällöntuotannosta.

Myös eri somekanavien erityispiirteet ja ominaisuudet olen parhaiten oppinut niitä työssäni säännöllisesti käyttämällä ja konkreettisesti sisältöä niihin tuottamalla. On mielestäni tärkeää, että uskaltaa myös kokeilla erilaista sisältöä, jotta tietää, millainen sisältö missäkin somekanavassa toimii parhaiten.

Tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat

Minulle tärkeä asia on se, että yhteistyö on sujuvaa, ja yhteydenpito helppoa. Sisällöntuotannossa pidän tärkeänä hyvää suunnittelua, luovuutta, sekä sitä, että sisällöt on tuotettu asiakkaan näkökulmasta katsoen.

Hyväksi sisällöntuottajaksi tulee tuottamalla sisältöä

Olen aina kirjoittanut paljon ja tuottanut sisältöä. Jos sinäkin haluat sisällöntuottajaksi, en voi kertoa kuin yhden ohjeen: tuota sisältöä paljon, eri kanaviin. Käytännön työ ja konkreettiset caset opettavat parhaiten!

Bisnesajattelua-blogissani avaan ajatuksiani ja kerron vinkkejä liittyen sisällöntuotantoon. LinkedIn-profiilini kautta pääset katsomaan aiempia työtehtäviäni ja nykyisiä caseja löytyy myös – lue esimerkiksi tämä asiakastarina.

Haluatko lukea lisää? Tiedätkö, kuinka Bisnesajattelua syntyi? Tätä tarinaa et halua missata!