Esittely

Hei, nimeni on Noora!

Olen viestintä-ja markkinointihenkilö, digitaalisten kanavien sisällöntuottaja.

Olen idearikas ja luova, sisällöntuottajana tykkään katsoa asioita myös boksin ulkopuolelta. Minulle on tärkeää pitää kiinni aikatauluista, tehdä sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötä, sekä satsata hyvään asiakaspalveluun.

Olen kirjoittanut aiemmin artikkeleita eri lehtiin, kuten

  • verkkolehtiin
  • asiakaslehtiin
  • aikakauslehtiin
  • harrastelehtiin ja
  • paikallislehtiin.

Löydät suurimman osan lehdistä, joihin olen kirjoittanut, ansioluettelostani, joka löytyy LinkedIn-palvelusta.

Nykyisin tuotan sisältöä yrityksille pääosin digikanaviin, kuten

  • artikkelit yritysblogeihin
  • somekanavien sisältötekstit
  • sisältö nettisivuille, asiakaslehtiin, ladattaviin oppaisiin, uutiskirjeisiin, jne…

Olen suorittanut lukion, nuorten yrittäjyyskoulutuksen ja lisäksi avoimen yliopiston opintoja (kauppatieteet, etenkin johtamiseen ja markkinointiin liittyviä opintoja). Tämän lisäksi olen toki opiskellut itsenäisesti mm. hakukoneoptimointia ja hankkinut konkreettisten casejen kautta käytännön kokemusta sisällöntuotannosta. Myös eri somekanavien erityispiirteet ja ominaisuudet olen parhaiten oppinut niitä työssäni säännöllisesti käyttämällä ja konkreettisesti sisältöä niihin tuottamalla. On mielestäni tärkeää, että uskaltaa myös kokeilla erilaista sisältöä, jotta tietää, millainen sisältö missäkin somekanavassa toimii parhaiten.

Some ja yritysblogit ovat sellaisia digikanavia, jotka minua eniten kiehtovat.

Tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat

Minulle tärkeä asia on se, että yhteistyö on sujuvaa, ja yhteydenpito helppoa. Sisällöntuotannossa pidän tärkeänä hyvää suunnittelua, luovuutta, sekä sitä, että sisällöt on tuotettu asiakkaan (=lukijan) näkökulmasta katsoen.

Lue myös asiakastarina: Sisällöntuotannolla ajansäästöä – yhteistyö mutkatonta, sisällöt asiakaslähtöisiä!

Hyväksi sisällöntuottajaksi tulee tuottamalla sisältöä

Olen aina kirjoittanut paljon ja tuottanut sisältöä. Jos sinäkin haluat sisällöntuottajaksi, en voi kertoa kuin yhden ohjeen: tuota sisältöä paljon, eri kanaviin. Käytännön työ ja konkreettiset caset opettavat parhaiten!

Bisnesajattelua-blogissani avaan ajatuksiani ja kerron vinkkejä liittyen sisällöntuotantoon. LinkedIn-profiilini kautta pääset katsomaan aiempia työtehtäviäni ja nykyisiä caseja löytyy myös – lue esimerkiksi tämä asiakastarina.

Haluatko lukea lisää? Tiedätkö, kuinka Bisnesajattelua syntyi? Tätä tarinaa et halua missata!