Huomaatko olevasi tilanteessa, jossa nettisivujesi sisältö on päivitetty viimeksi (liian) kauan aikaa sitten, yritysblogiin ei ole mystisesti ilmestynyt uusia blogipostauksia tyhjästä ja somekanavien viimeinenkin vuorovaikutus on hävinnyt postaustahdin hiipuessa…

Ei hätää! Näillä helpoilla vinkeillä säästät aikaa ja saat sisällöntuotannon taas uusille urille. Ota vinkit haltuun ja käyttöön. Vuorokaudessa on aina yhtä vähän tunteja, mutta aikaa voit säästää tekemällä digisisältöjä tehokkaasti. Digitaalinen käyntikortti kannattaa olla kunnossa, sillä nettisivut, yritysblogi ja yrityksen somekanavat vaikuttavat siihen, millainen brändimielikuva potentiaalisille asikkaille yrityksestäsi muodostuu.

Kolme vinkkiä – sisällöntuotanto tehokkaammaksi:

1. Tee sisältösuunnitelma

Mikä on yrityksesi kohderyhmä (kenelle tuotat sisältöä)? Millaista sisältöä tuotat ja kuinka usein? Mitä kanavia hyödynnät? Listaa nämä tärkeät asiat ylös. Tee huolellinen suunnitelma, ja sisällön suunnitteleminen on paljon helpompaa. Sinun ei tarvitse läheskään niin paljoa pähkäillä esimerkiksi yksittäisten postausten kanssa, kun olet luonut suunnitelman siitä, mitä teet. Vinkkejä digisisältöihin liittyen saat esimerkiksi tästä postauksesta.

2. Valitse yksi päivä, jolloin teet postaukset valmiiksi

Tämä on mielestäni kaikista hyödyllisin vinkki. Maanantai on hyvä päivä tähän. Ajasta postaukset vähintään viikoksi kerrallaan valmiin sisältösuunnitelman pohjalta. Tiesithän, että oikealla ajoituksella on merkitystä myös somessa?

3. Hyödynnä valmista sisältöä

Oletko laittanut somekanaviisi otteita nettisivuilta? Oletko linkittänyt esimerkiksi vanhempia blogipostauksiasi? Voit myös jakaa esimerkiksi muiden kirjoittamia artikkeleita tai uutisia, jos ne liittyvät jollakin tavalla esimerkiksi toimialaasi. Näin osoitat myös, että seuraat ajankohtaisia asioita ja trendejä. Hyvä yritysblogi on tärkeä investointi ja helpottaa somekanavien päivittämistä – lue lisää esimerkiksi tästä postauksesta.

Eikö aikasi riitä ja tarvitset apua sisällöntuotantoon? Ota yhteyttä helposti:


Myös näistä artikkeleista voisi olla hyötyä sinulle – lue nämä seuraavaksi:
Sisällöntuotanto ja vaaleanpunaiset lasit ovat huono yhdistelmä – lopeta päsmäröinti ja laita asiakkaat etusijalle!
Onko sivuillasi vain piipahtelijoita? Tee yritysblogista ja nettisivuista viihtyisä olohuone – sisällöntuotanto työkaluna!
Älä tee näitä karmeita virheitä yrityksen someviestinnässä (jos haluat saada lisää asiakkaita)!
Vanhanaikainen somemarkkinointi ei enää toimi – vuorovaikutuksellinen sisältö avainasemassa | Digitoimisto Bisnesajattelua
Sisältömarkkinointi: väännän rautalangasta, kuinka markkinoit omaa yritystäsi parhaiten somessa!

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *