Oletko miettinyt, miksi asiakkaan kannattaisi valita juuri sinun yrityksesi tuottamaan palveluita tai miksi sinun yrityksestäsi kannattaisi ostaa tuotteita? Sinun pitää pystyä perustelemaan asiakkaalle, miksi.

Kuinka juuri sinä erotut kilpailijoista? Tämä on myös tehokkaiden digisisältöjen suunnittelun lähtökohta.

Sisällöntuotannon lähtökohtana yrityksen vahvuuksien tunteminen

Tämä on myös tärkeä asia digisisällöntuotannossa; on tärkeää löytää (ja ammattitaitoisen toimiston tehtävä huomata!) yrityksen vahvuudet ja hyödyntää niitä tehokkaasti mm. somessa. Jos lähdet tekemään itse yrityksesi sisällöntuotantoa, lähde liikkeelle tästä asiasta. Listaa ne asiat, jotka näet yrityksesi vahvuuksina – listaa vähintään muutama syy. Kuinka voisit tuoda ne vahvuudet esille mm. somessa erottuvasti?

Miksi sinun kannattaa valita juuri Bisnesajattelua, kun sisällöntuotannon ulkoistaminen tulee ajankohtaiseksi?

 1. Henkilökohtainen ja asiakaslähtöinen palvelu – meille jokainen asiakas on yksilö ja tärkeä!

  Pelkäätkö, että jos ulkoistat sisällöntuotannon, menetät myös vaikutusvallan siihen, millaista linjaa sisällöntuotanto noudattaa? Me emme toimi niin, vaan suunnittelemme aina sisällöt yhdessä asiakkaan kanssa. Vastaamme nopeasti viesteihin ja olemme aina satsanneet asiakaspalveluun. Meillä yrityksesi ja sinut otetaan huomioon, et ole vain yksi isossa joukossa. Saat henkilökohtaista palvelua ja neuvoja somemarkkinointiin. Lue lisää sisällöntuotannon ulkoistamisesta esimerkiksi tästä postauksesta.

 2. Olemme erikoistuneet digisisältöihin – tuotamme tasokasta sisältöä digikanaviin

  Emme ole mainosmaailman sekatavarakauppa. Olemme erikoistuneet sisällön tuottamiseen digikanavissa. Tunnemme somekanavat ja meillä on kokemusta, olemme jo tuottaneet erinomaista sisältöä – esimerkiksi viime viikolla järjestämämme arvonta eräälle palveluyritykselle toi Facebook-postaukseen yli 300 osallistumiskommenttia. Meiltä saat parasta sisältöä digikanaviin, mutta et esimerkiksi mainospipoja tai muita mainostuotteita. Teemme kuitenkin mielellämme yhteistyötä toisten mainosammattilaisten kanssa. Jos tarvitset esimerkiksi sopivat juoksukengät ja tarvitset apua niiden valinnassa, jotta saat kerralla hyvät, lähdetkö ennemmin itse palloilemaan suureen markettiin ja yrität itse löytää kelvolliset (ja pahimmillaan joudut ostamaan uudet ja menetät rahaa, kun ei sattunutkaan kerralla sopivat…), vai menetkö ennemmin erikoisliikkeeseen ja luotatko ennemmin asiantuntijaan, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivat, istuvat ja oikeanlaiset kengät helposti budjettisi huomioon ottaen? Tarinamme löytyy tarkemmin täältä.

 3. Sisällöntuotannon ulkoistaminen – monta eri vaihtoehtoa 

  Räätälöimme sisältöpaketit asiakkaan toiveiden, tavoitteiden ja budjetin huomioon ottaen. Tuotamme huippuhyvä Sisältöä, joka ottaa huomioon sen, mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita. Sisältöä asiakkaan silmin – se on yksi teemoistamme.
  Emme vain “tuota jotain”. Kuten jo kerroimme, hyvä sisältö erottuu niin Facebookissa, Instagramissa tai muissa somekanavissasi. Kirjoitamme myös huippuhyvät artikkelit blogiisi, joka tehostaa markkinointia. Me uskallamme tehdä sellaista sisältöä, joka erottuu. Lisäksi otamme aina huomioon sen, mitä (potentiaaliset) asiakkaasi haluaisivat somekanavistasi löytää. Sisällön suunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta. Hoidamme myös sen. Ja voit myös ulkoistaa vaikka vain osan sisällöntuotannosta. Sinun kannattaa myös lukea meidän vinkkimme siitä, mikä on hyvää sisältöä.

Joko aloitetaan yhteistyö? Digisisällöt laadukkaasti, ja yhteydenotto on helppoa:

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *