Markkinointi Joensuu

Markkinointi Joensuu

Onko markkinointi huolenaiheesi ja päämääränäsi on löytää markkinointitoimisto, jonka sijaintina on Joensuu tai Joensuun seutu? Hyvä mainostoimisto on parhaimmillaan korvaamaton apu markkinoinnissa – lue tämä artikkeli, jos markkinoinnin ulkoistaminen paikalliselle markkinointitoimistolle on asia, jota olet harkinnut.

Kerron sinulle tällä sivulla, mihin tilanteisiin voin tarjota ratkaisun juuri sinun yrityksellesi. Kerron myös niin toimintatavoistamme kuin hinnoistammekin avoimesti, jotta juuri sinä tietäisit, voisimmeko olla yhteistyökumppanisi markkinoinnissa. Haluan, että löydät sopivan yhteistyökumppanin, joka tarjoaa parhaan ratkaisun tilanteeseesi!

1. Kuinka Bisnesajattelua voi auttaa juuri sinua?

Digiviestintään tarvitaan Bisnesajattelua!

Jokaisen on löydettävä paras ratkaisu omaan tarpeeseensa. Tähtäämme aina siihen, että asiakas löytää oikean ja hänelle sopivan ratkaisun juuri hänen yrityksensä tarpeisiin! Kukaan ei ole kaikessa hyvä ja täydellinen – siksi kerron sinulle seuraavaksi, missä Bisnesajattelua on erinomainen. Meidän vahvuutemme liittyvät vahvasti sisällöntuotantoon – etenkin digikanavissa tapahtuvaan sisältömarkkinointiin ja viestintään.

Voimme auttaa sinua etenkin seuraavissa markkinointiasioissa:

– Yritysblogi ja artikkeleiden kirjoittaminen yritysblogiin/nettisivuille
– Somekanavien sisällöntuotanto
– Sisältömarkkinointi, viestintä
– Markkinoinnin suunnittelu strategisesti
– Muu sisällöntuotanto (esim. verkkokaupan tuotekuvaukset, asiakaslehtien artikkelit, uutiskirjeiden tekstit, oppaiden artikkelit)

Jos siis asiasi liittyy sisältömarkkinointiin ja sisällöntuotantoon, voimme auttaa. Digikanavien sisällöntuotanto on ehdoton vahvuutemme. Jos siis haaveilet esimerkiksi yritysblogin perustamisesta, tulit juuri oikeille sivuille.

Tai jos sinulla on jo yritysblogi, mutta olet huomannut, ettei aikasi riitä artikkeleiden kirjoittamiseen, apua saat helposti täältä. Myös somekanavien sisällöntuotanto kuuluu vahvuuksiimme, sekä markkinoinnin suunnittelu strategisesti – brändin rakentaminen sisältömarkkinoinnin keinoin.

Rakennamme kiinnostavat sisällöt, kerromme parhaat tarinat ja hyödynnämme markkinointiviestinnän keinoja. Kirjoitamme myös sisältöä asiakaslehtiin ja oppaisiin, sekä tuotekuvaukset verkkokauppaan. Tekstin tuottaminen on vahvuutemme! Lue lisää palveluistamme täältä.

2. Ulkoistaminen – etsitkö toimistoa juuri Joensuun seudulta?

Haluatko löytää paikallisen yhteistyökumppanin Pohjois-Karjalasta? Olet tullut juuri oikealle sivulle! Seuraavaksi kerron sinulle lisää tähän asiaan liittyen.

Toiminta-alueena koko Suomi

Vaikka olemme paikallinen toimija Pohjois-Karjalassa, asiakkaita meillä on ympäri Suomea ja toiminta-alueena onkin koko Suomi. Varsinaista toimipistettä/toimistoa ei tällä hetkellä ole, mutta siitä huolimatta tapaamisen järjestäminen Joensuun alueelle onnistuu kyllä. Jos siis etsit paikallista markkinointitoimistoa auttamaan yritystäsi markkinoinnissa, voimme olla juuri sinulle sopiva yhteistyökumppani!

Milloin ja missä tilanteessa markkinointi kannattaa ulkoistaa?

On esimerkiksi tilanteita, jolloin aika, osaaminen, inspiraatio, näkökulmat ja ideat eivät riitä riittävään sisällöntuotantoon ja sisältömarkkinointiin. Markkinointihenkilön palkkaaminen voi tuntua liian kalliilta ratkaisulta. Moni yrittäjä myös haluaa keskittyä ydinosaamiseensa. Tällöin sisältöjen tuottaminen esimerkiksi yrityksen somekanaviin tai yritysblogiin kannattaa ulkoistaa.

Sisältömarkkinointi on hyvä keino myös silloin, jos haluat rakentaa brändiäsi pitkäjänteisesti ja rakentaa myös luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin. Mainostoimisto voi myös tuoda markkinointiisi uutta näkökulmaa ja ideoita. Se on parhaimmillaan saumatonta yhteistyötä. On myös tärkeää löytää kustannustehokas ratkaisu, ja hinnoistamme kerronkin tämän postauksen lopussa tarkemmin.

Kun ulkoistat markkinoinnin markkinointitoimistolle, säästyt myös aikaa vievältä ja työläältä rekrytointiprosessilta, kun ostat markkinoinnin palveluna. Voit unohtaa rekryilmoituksien tekemisen, runsaiden hakukirjeiden ja ansioluetteloiden selaamisen, haastattelut ja perehdyttämisen, jotka kaikki vievät paljon aikaa. Yhteistyö on parhaillaan yrityksen markkinoinnin pitkäjänteistä kehittämistä, siksi mekin teemme pääosin kuukaudesta toiseen jatkuvaa markkinointia eri yrityksien kanssa yksittäisten kampanjoiden sijaan.

On selvää, että eri markkinointiratkaisut tarjoavat ratkaisun erilaisiin tilanteisiin. On aina otettava huomioon asiakasyrityksen tarpeet markkinointiin liittyen – ja siinä autamme sinua erittäin mielellämme!

Jos haluaisit kuulla, voisiko meiltä löytyä markkinointiratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin tai voisiko sisältömarkkinointi olla ratkaisu juuri sinun yrityksellesi juuri tietyssä tilanteessa, ota yhteyttä helposti:

3. Yhteistyö ja ulkoistamisen hinta

Millainen yhteistyökumppani olemme?

On tärkeää, että yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta. Myös avoimuus ja rehellisyys ovat tärkeitä arvoja. Asiakaspalveluunkin on satsattu – viesteihin vastataan reippaasti. Tavoitteenamme on tuottaa asiakaslähtöistä sisältöä, joka on tuotettu asiakkaan näkökulmasta. Satsaamme laadukkuuteen, persoonallisuuteen ja aitouteen sisällöntuotannossamme. Jotta tietäisit, kuinka toimimme, voit lukea esimerkiksi asiakastarinasta lisää siitä, kuinka meitä on yhteistyökumppanina kuvailtu.

Ulkoistaminen ja sen hinta?

Toki myös markkinoinnin budjetointi on tärkeä asia. Olemme luotettava ja avoin toimija, jonka vuoksi olemme päättäneet julkistaa hinnastomme. Pääset helposti katsomaan hinnastoamme, jonka olemme luoneet nettisivuillemme. Otathan huomioon, että paketteja on mahdollista myös räätälöidä asiakkaan yritykselle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Tavalliset blogipakettimme sisältävät artikkeleita, joiden pituus on n. 300 sanaa per artikkeli. Artikkelit suunnittelemme aina huolellisesti ja asiakkaan kanssa yhteistyössä. Sinun ei tarvitse siis huolehtia siitä, että sinun tai yrityksesi ääni jäisi kuulematta – päin vastoin, tuomme sen esiin loistavan sisällöntuotannon keinoin. Ideointi tehdään myös yhteistyössä ja rakennamme brändiäsi pitkäjänteisesti sisältömarkkinoinnin avulla. Sisällön avulla voit auttaa asiakastasi ja tuottaa hänelle lisäarvoa. Huolehdimme artikkeleiden tuotannossa monista eri seikoista, niin suunnittelusta, tuotannosta kuin itse artikkelin viimeistelystäkin. Artikkelin suunnittelu vaatii paljon myös taustatyötä ja on tärkeää miettiä kohderyhmä, kenelle artikkeli on tarkoitus kirjoittaa (kohderyhmä). Myös tekstin rakenne, ideointi ja helppolukuisuus ovat tärkeitä asioita.  Tärkeää on, että kokonaisuus on onnistunut ja yhteistyö on sujuvaa. Sitten hintoihin: esimerkiksi yritysblogipakettien hinnat ovat alkaen 199e+alv/kk. Tarkempi hinnasto löytyy täältä.

Hinnastosta löydät myös somepakettien hintamme. Tuotamme sisältöä myös yritysten somekanaviin, näissä paketeissa hinnat ovat alkaen 150e+alv/kk. Autamme sinua myös markkinoinnin suunnittelussa, kuten sisältöstrategian luomisessa – nämä aina tapauskohtaisesti ja tarjouksen perusteella. Myös sisällöntuotanto esimerkiksi verkkokaupan tuotekuvauksien muodossa tai asiakaslehtiin suunnitellaan tarjouksen perusteella, sillä nämä sisältöpalvelut räätälöidään asiakkaalle sopiviksi.

Jos et ole varma, millainen sisältöpaketti sopisi parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ota yhteyttä helposti – autamme sinua mielellämme:

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *