Brändimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ILMAINEN konsultaatio/kartoitus

Onko sinulla kysymyksiä, jotka liittyvät aiheisiin BRÄNDÄYS tai SISÄLTÖMARKKINOINTI ja kaipaisit vinkkejä etenkin somessa tapahtuvaan brändityöhön tai sisällöntuotantoon?

Tämä on sinulle, jos tarvitset apua seuraaviin kysymyksiin:

– Kuinka brändätä yritys?
– Kuinka tehdä brändäystä somessa?
– Kuinka kehittää työnantajamielikuvaa tai rekrytointiviestintää?
– Kuinka tuottaa mielenkiintoista ja potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä digikanaviin, tai lisätä vuorovaikutusta somessa, kun kommentteja ei tule postauksiin?
– Kuinka kirjoittaa kiinnostavia artikkeleita tai tuottaa sisältöä eri kanaviin?
– Olisiko ulkoistaminen sopiva vaihtoehto yrityksessäni näiden asioiden osalta tai kuinka yhteistyökumppani voisi auttaa minua markkinoinnissa esimerkiksi sisällöntuotannossa ja brändäyksessä?
– Millainen on sisältömarkkinointini/brändäyksen nykytila ja tavoitteet?

Kuka kertoo vinkit ja miten konsultaatio toimii?

Hei, olen Noora! Yrittäjä ja sisällöntuottaja. Olen saanut vuosien aikana auttaa useita organisaatioita muun muassa brändäyksessä ja somesisällöntuotannossa. Lue lisää täältä.

Varaa tästä konsultaatio (20 min), jossa minä autan sinua kysymyksissäsi ja kerron sinulle vinkkejä ja kartoitamme samalla sisällöntuotantosi/brändäyksesi nykytilaa ja tavoitteita. Konsultaatioajan varaaminen ei sido sinua esimerkiksi markkinointipalveluiden ostoon emmekä myöskään lähetä sinulle laskua markkinointivinkeistä. Vastaan sinulle sähköpostitse sopiaksemme sopivan ajan konsultaatioon, jonka jälkeen soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Voit myös laittaa aikatoiveen lomakkeeseen.