Kun tarvitset digiviestintääsi Bisnesajattelua…

Onko sisällöntuotannon ulkoistaminen asia, jota olet harkinnut? Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, kuinka paljon sisällöntuotanto maksaa, sillä vastauksen siihen löydät helposti täältä. Jos näistä tuotepaketeista et löydä etsimääsi, teemme mielellämme tarjouksen, sillä räätälöimme markkinointipalvelut toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. 

Pääsääntöisesti teemme kuukausittain laskutettavia sisältösopimuksia, jossa sisältöä julkaistaan tietty määrä kuukaudessa. Hinnasto on voimassa toistaiseksi, tämä hinnasto on päivitetty viimeksi 18.05.2019. Muutokset hinnastossa ovat mahdollisia. Hinnasto koskee vain kuukausipaketteja (pl. koulutuspaketit).

VALMIS
TUOTEPAKETTI

Tarinoista ja
vinkeistä
erottuvuutta someen

555 € + alv / kk
VALMIS
TUOTEPAKETTI

Yrityksesi brändi somessa
777 € + alv/kk
VALMIS
TUOTEPAKETTI

Yritys
tarinoiksi

888 € + alv/kk
RÄÄTÄLÖIDÄÄN YRITYKSELLESI
Työnantajamielikuva
kuntoon

Alk. 900 € + alv/kk
Pyydä tarjous

HUOM! Hinnastoa päivitetään parhaillaan!


Koulutuspaketit

Esimerkiksi aiheista: brändäys, työnantajabrändi, somesisällöntuotanto,  sisällöntuotanto digikanaviin (sisältöä asiakkaan silmin), asiakaskokemuksen kehittäminen digimaailmassa ja strateginen sisältömarkkinointi. Koulutukset alkaen 555 € + alv, pyydä tarjous ja räätälöidään sinulle sopivin koulutuspaketti!

Koulutus yritykseesi alkaen 555 €+alv/koulutus. Pyydä tarjous

VALMIIDEN TUOTEPAKETTIEN SISÄLTÖ:

 


Sisältö yritysten somekanaviin, kuukausipaketit

Sopivien somekanavien valinta on erittäin tärkeää, ja autan mielelläni siinä, että juuri Sinun yrityksellesi löydetään sopivat somekanavat, joissa potentiaaliset asiakkaasi viettävät aikaa. Autan mielelläni myös sopivien sisältöpakettien valinnassa – kysy lisää!

1. Tarinoista ja vinkeistä erottuvuutta someen!

Paketin sisältö: Sisältää neljä postausta per kuukausi valitussa yhdessä somekanavassa. Paketti sisältää postausten ideoinnin, postausten suunnittelun ja postausten tekstisisällön
Hinta: 555 €+alv/kk

Paketin kuvaus: Haluatko, että somekanavissasi olisi persoonallisuutta ja erottuvuutta? Onko tarinoiden tekeminen tai vinkkien keksiminen haasteellista tai se on vähän jäänyt, sillä niiden kirjoittamiseen kuluu paljon kallista aikaa? Tämä paketti on sinulle! Yhdessä postauksessa kerromme aina yhden tarinan yrityksestäsi TAI kolme vinkkiä ja ideoimme, sekä suunnittelemme postauksen yhdessä kanssasi. Mietimme tarkkaan huomioiden mm. asiakkaan ostopolun ja kirjoitamme vinkit asiakkaan näkökulmasta.

Sisältää neljä postausta per kuukausi eli noin kerran viikossa julkaisemme yhden postauksen yhdessä somekanavassa. Näin asiakkaasi saavat lukea tarinoita ja vinkkejä säännöllisesti ja järjestelmällisesti, sekä saat tuotettua (potentiaalisille) asiakkaillesi lisäarvoa somesisällöillä. Tämä paketti ei sisällä kuvia eikä videoita (eikä kuvien/videoiden editointia), vaan ne tulevat valmiina asiakkaalta. Tämä paketti sopii erityisesti Sinulle, joka haluat tuottaa mielenkiintoista sisältöä, mutta ideat loppuvat kesken, eikä aikaa sisällöntuotantoon ole riittävästi.

2. Yrityksesi brändi somessa – yrityksesi näköistä sisältöä!

Paketin sisältö: Neljä postausta per kuukausi valitussa yhdessä somekanavassa. Sisältää postausten ideoinnin, postausten suunnittelun ja tekstisisällön. Sen lisäksi paketti sisältää suunnitelman ja kuvanmuokkauksen yhtenäisen visuaalisen ilmeen luomiseksi somessa (kuvat tulevat asiakkaalta, mutta paketti sisältää kuvien muokkauksen luomamme visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Mahdolliset videot tulevat editoituna asiakkaalta).

Hinta: 777 e+alv/kk

Paketin kuvaus: Millaisia mielikuvia yrityksesi herättää? Haluaisitko kehittää esimerkiksi yrityksesi työnantajamielikuvaa tai onko yhtenäisen ilmeen ja oman tyylin löytäminen somessa ollut haasteesi? Ovatko somekanavasi sekametelisoppaa, mutta aikasi ei riitä sisällöntuotantoon? Monta kysymystä, mutta jos nämä kolahtivat, tämä paketti on sinun sisältöpakettisi someen. Sisältää neljä postausta valitussa somekanavassa per kuukausi (noin yksi per viikko). Postaukset ideoidaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Paketti sisältää postausten suunnittelun ja tekstisisällön, kuvat (ja logo, joita postauksissa tarvittaessa käytetään) tulee asiakkaalta. Suunnittelen ja muokkaan kuvat siten, että postauksissa säilyy yhtenäinen ilme ja myös teksti tukee brändin rakentamista somessa. Paketti sisältää myös markkinointisuunnitelman postausaikatauluineen tietylle ajalle (toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin kuukausi kerrallaan).

3. Yritys tarinoiksi

Paketin sisältö:

Sisältää kolme postausta per kuukausi yhdessä somekanavassa. Paketti sisältää postausten ideoinnin, postausten suunnittelun ja postausten tekstisisällön. Paketti sisältää tekstien suunnittelun ja toteutuksen. Sen lisäksi paketti sisältää yhden suunnittelupalaverin per kuukausi (30 min), jossa ideoimme kuukauden postaukset yhteistyössä asiakkaan toiveiden pohjalta.

Paketti sisältää myös yhden kuvauskerran kuukaudessa (max. 1 h, etäisyys alle 10 km Joensuusta) ja näiden kuvien editointityön someen. Näitä kuvia hyödynnetään kuukauden kaikissa kolmessa postauksessa, jotka julkaistaan saman kuukauden aikana. Jos asiakas haluaa käyttää jossakin postauksessa itse ottamiaan kuvia, myös se on mahdollista.

Hinta: 888 e+alv/kk

4. Työnantajamielikuva kuntoon

Työnantajabrändi ja rekrytointiviestintä kuntoon. Alk. 900 € + alv/kk pyydä tarjous


Artikkelit yritysblogiin kuukausisopimuksella

Yritysblogi ja sen ulkoistaminen on mahtava vaihtoehto kiireiselle yrittäjälle, joka haluaisi pitää nettisivut aktiivisena ja tuottaa uutta sisältöä yrityksen kotisivuille potentiaalisia asiakkaita varten.

5. BLOGIPAKETTI: Brändin rakentaminen blogin avulla
Alk. 650 € + alv

Oletko haaveillut tarinoiden hyödyntämisestä blogissasi, mutta aika ei riitä pitkien tarinoiden kertomiseen tai ideat loppuvat kesken? Ei hätää! Me ideoimme yhdessä kanssasi, suunnittelemme ja toteutamme postauksen, jotta sinä voit keskittyä muuhun.

Yksi artikkeli on n. 300 sanaa pitkä ja se suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä ideoiden. Tämä blogipaketti tekee bloggaamisestasi säännöllistä ja järjestelmällistä! Sisältö tuotetaan asiakkaan silmin, hakukoneet huomioiden. Käytämme aikaa siihen, että artikkeli suunnitellaan huolellisesti ja taustatyö tehdään kunnolla. Mietimme tarkkaan artikkelin kohderyhmän, avainsanan, sekä sen, missä vaiheessa ostopolkua asiakas on.

Kiinnitämme huomiota myös otsikointiin (hyödyllinen, kiinnostava), tekstin rakenteeseen ja siihen, että postaus etenee johdonmukaisesti. Artikkeli lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Artikkeli ei sisällä kuvia. Onnistunut artikkeli koostuu siis monesta palasesta, joista tulee lopulta ehjä kokonaisuus, kuten palapelistä! Kun me kirjoitamme blogiisi artikkeleita säännöllisesti, sinulla jää enemmän aikaa muuhun.

Suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus, jossa esimerkiksi asiantuntijabrändiä lähdetään rakentamaan tai esimerkiksi työnantajamielikuvaa parantamaan blogin avulla. Käydään läpi tavoitteesi ja toiveesi, sekä tarjotaan juuri sinun yrityksellesi sopivaa ratkaisua, jossa blogi toimii oivana työkaluna.


Muu sisältömarkkinointi

  • Valokuvaus alk. 300 € + alv (yrityskuvaus, mainoskuvaus, Joensuun seudulla)
  • Sisällön suunnittelu ja sisältöstrategia – pyydä tarjous

  • Muu sisällöntuotanto – pyydä tarjous

  • Asiakastarinat

  • Sisältö nettisivuille
  • Ladattavien oppaiden sisältö
  • Sisältö verkkokauppaan, tuotekuvaukset
  • Sisältö uutiskirjeisiin ja asiakaslehtiin
  • Muu tekstintuotanto

HUOMIOITAVAA SISÄLTÖPAKETEISTA.
Huomioithan myös, että esimerkiksi blogiartikkeleiden hinta on vain toistaiseksi voimassa olevalla kuukausisopimuksella, yksittäiset artikkelit laskutamme erikseen. Laskutus tapahtuu laskutuspalvelun kautta kerran kuukaudessa laskuttamalla, laskun maksuaika seitsemän päivää. Huomioithan myös, että nämä hinnat eivät sisällä postauksiin/artikkeleihin tulevia kuvia vaan ne tulevat asiakkaalta. Sisältöpaketit sisältävät suunnittelun ja tekstisisällön, ideointi tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme sisältöpaketeista sopimuksen. Blogipostaukset toimitetaan sähköpostitse. Olen kirjoittanut eri aiheista ja eri alojen tekstejä, ja on yritykselle aina tärkeää löytää sopiva yhteistyökumppani. Ota yhteyttä, sillä kerron mielelläni lisää.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä helposti:

Aihe
Somekanavien sisällöntuotantoYritysblogin artikkelitKoulutuksetMuu aihe

Lisätiedot