Tämä on varmasti ikuisuusaihe monelle yrittäjälle. Yrityksen Facebook-sivu näyttää tyhjälle, eikä postausideoita pätkähdä päähän. Silloin, kun tällainen tilanne tulee, on syytä turvautua tähän blogipostaukseen ja katsoa postausideat uudestaan!

Olen kertonut mm. tässä postauksessa rautalangasta vääntämällä siitä, kuinka omaa työtä voi parhaiten markkinoida somessa. En kerro tässä postauksessa tavallisista “tarjous,uutuus,mitäkuuluu”-postauksista, vaan käsittelemme erilaisia ja inspiroivia postausaiheita. Nämä postausideat sinun kannattaa lukea, jos timanttinen sisällöntuotanto on sinun juttusi ja haluat erottua somessa!

Koska haluan säästää aikaasi, en jaarittele turhaan ja pääset suoraan lukemaan viisi timanttista postausideaa. Toki näitä ideoita voi hyödyntää myös yrityksen muissa somekanavissa ja digikanavissa myös. Artikkelin loppuun laitoin vielä mahtavat lukuvinkit suosituista artikkeleistamme. Niitäkään ei kannata jättää lukematta!

Viisi timanttista postausideaa:

1. Ajankäyttövinkit asiakkaalle

Kun tehokkuus on päivän sana. Minä voisin kertoa, kuinka voit tehdä tehokkaasti postauksia Facebookiin, esimerkiksi hyödyntämällä ajastuksia. Tämä tuottaisi lisäarvoa potentiaalisille asiakkaille. Millaisella vinkillä sinun asiakkaasi voisivat säästää aikaa?

2. Yrittäjän inspiraatio

Mistä sinä yrittäjänä saat inspiraatiota? Kerro siitä postauksessa – tee video tai laita postaukseen kuvia tai luo upea diaesitys.

3. Ota maisemakuva kotikaupungistasi ja arvuuttele somessa sivusi seuraajilta, mistä kuva on otettu

Tämä on erityisen hyvä esim. kivijalkaliikkeiden pitäjille, paikallisille yrittäjille!

4. Tarina yrityksesi nimen takaa

Mikä tarina yrityksesi nimeen kätkeytyy? Entä esimerkiksi joidenkin tuotteiden nimiin? Kerro jokin yksityiskohta – ne kiinnostavat.

5. Yrittäjän suosikki: tuote/palvelu/sanonta/trendi jne.

Mikä on sinun suosikkituotteesi tai palvelusi omassa valikoimassasi? Entä mikä on sinun mottosi? Trendi, mistä pidät/pidit?

Minusta tuntuu siltä, että tämä aihe taitaa kiinnostaa Sinua. Siksi kokosin viisi artikkelia, jotka sinun kannattaa vielä ehdottomasti lukea tähän aiheeseen liittyen!

Lue myös nämä artikkelit:

Digimarkkinointi kuntoon – älä tee näitä kolmea virhettä, kun yrität saada enemmän joulumyyntiä somesta!
Etsitkö taikakeinoja, joiden avulla tuotat parempaa sisältöä someen ja sisällöntuotanto on timanttista?
Älä tee näitä karmeita virheitä yrityksen someviestinnässä (jos haluat saada lisää asiakkaita)!
Viisi kikkaa, joilla sisällöntuotanto houkuttelevammaksi ja asiakkaat lähemmäksi ostopäätöstä
Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa kuntoon – sait sitten kukkia tai käpyjä somessa

Ota yhteyttä helposti,
mikäli tarvitset sisältöä yrityksesi digitaalisiin kanaviin!

 

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *