Etsitkö Joensuusta mainostoimistoa, joka tuottaisi yrityksellesi sisältöä digitaalisiin kanaviin, kuten sosiaalisen median kanaviin? Me kirjoitamme artikkelit yritysblogiisi ja tuotamme sisällöt esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin. Lue tarina täältä.

Olemme joskus sanoneet, että hyvä sisältö toimii kuin ilmaiset ämpärit. Tarinat kiinnostavat ihmisiä – ja hyvä yritysblogi on tärkeä investointi. Tähän liittyen voit lukea lisää ajatuksistamme täältä. Ideoimme mielellämme kanssasi siitä, millaista sisältöä voisimme tuottaa yritysblogiisi tai muihin sosiaalisen median kanaviin.

Sosiaalisen median kanavissa sisältövyöry on valtaisa. Sisältömarkkinointi on haasteellista, koska on osattava tuottaa sellaista sisältöä, joka erottuu positiivisella tavalla joukosta. Olemme tuottaneet asiakkaillemme monipuolista sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Sisällöntuotanto säännöllisesti ja suunnitelmallisesti on tärkeää. Myös pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä tarvitaan – luovuutta ja hyviä ideoita unohtamatta!

Myös sopivien somekanavien valinta on tärkeää – siispä me keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, mitkä somekanavat juuri sinun yrityksesi tulisi ottaa haltuun. Yritysblogi on loistava kaveri etenkin silloin, kun digimarkkinointi tehdään tehokkaasti; yritysblogin artikkeleita ja täten myös sinun yrityksesi tarinaa voidaan jakaa tehokkaasti yrityksesi kaikissa somekanavissa ja näin myös ohjata kävijöitä nettisivuillesi muista somekanavista.

Vaikka sijaitsemme Joensuussa, palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella – ja meillä onkin asiakkaita ympäri Suomen. Asiakaspalveluun olemme satsanneet ja pyrimme vastaamaan nopealla aikataululla. Haluamme, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja helppoa.

Digisisältöjen tietopankista löytyy artikkeli, jossa kerron tarkemmin sisällöntuotannon ulkoistamisesta. Tästä blogista löydät myös lukuisia vinkkejä yrityksesi digikanavien sisällöntuotantoon, sekä ajatuksiamme sisällöntuotannosta niin someen kuin muihinkin digikanaviin. Hienoa, että olet tutustun sivuihimme. Olisi mahtavaa olla juuri Sinun yrityksesi yhteistyökumppani. Yhteydenotto on vaivatonta ja helppoa, siksi laitoimme tämänkin postauksen yhteyteen yhteydenottolomakkeen, jotta yhteydenotto olisi mahdollisimman sujuvaa.

Haluatko kuulla lisää? Laitetaan yrityksesi sisällöt kuntoon digitaalisissa kanavissa – ota yhteyttä heti!


Lue myös seuraavat artikkelit:
Mainostoimiston valinta: neljä vinkkiä yhteistyökumppanin valintaan
Some-markkinointi ja salainen resepti: näin aktivoit somekanaviesi seuraajat
Etsitkö taikakeinoja, joiden avulla tuotat parempaa sisältöä someen ja sisällöntuotanto on timanttista?
Timanttinen sisällöntuotanto: viisi erilaista postausideaa yrityksen FB-sivuille
Viisi kikkaa, joilla sisällöntuotanto houkuttelevammaksi ja asiakkaat lähemmäksi ostopäätöstä

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *