Markkinointiblogi

*LYHYT POSTAUS, sopii myös kiireisen yrittäjän luettavaksi*

Talvi, pakkaset ja lumisade ovat asioita, jotka yllättävät vuosi toisensa jälkeen uudelleen, ainakin, jos lehtiotsikoita on uskominen. Mutta yllättääkö ystävänpäivä – ja muut teemapäivät – sinut, etkä koskaan ehdi hyödyntää niitä yrityksesi markkinoinnissa? Digitaalinen markkinointi eli digimarkkinointi on myös asia, jossa ennakointi on tärkeää – lue vinkit siihen, kuinka onnistut sisältöjen ajoittamisessa paremmin!

”Ei ole totta, huomenna on ystävänpäivä, eikä minulla ole postausta tai kampanjaa suunniteltuna!” Onko sinulle käynyt joskus – tai vähän useammin – niin, että teemapäivät unohtuvat kaiken kiireen keskellä? Jos huomaat, että vuodesta toiseen markkinoinnin kannalta tärkeät teemapäivät lipuvat ohi ja postaukset jäävät vain kaukaisiksi suunnitelmiksi, on aika muuttaa suuntaa. Miksi et ottaisi teemapäiviä osaksi yrityksesi markkinointia ja tekisi kunnollisen suunnitelman?

Kuinka päästä alkuun siinä, että saat otettua teemapäivät haltuun? SISÄLTÖSUUNNITTELU kuntoon!

  1. Mieti, mitkä päivät ovat yrityksellesi merkityksellisiä – mitkä erikoispäivät kannattaisi ottaa huomioon yrityksen markkinoinnin suunnittelussa ja millaisina päivinä tehostetaan yrityksen markkinointia ja kuinka laajasti?
  2. Listaa tärkeät teemapäivät kalenteriin – myös yrityksellesi tai toimialallesi merkitykselliset päivät. Näillä päivillä tarkoitan esimerkiksi seuraavia: messut (joihin yrityksesi osallistuu), yrityksesi synttärit, ystävänpäivä, joulu, juhannus jne… Toteuta yrityksellesi markkinoinnin vuosikello, johon laitat kuukausikohtaisesti ylös tärkeät päivät.Onneksi tiedän hyvän artikkelin tähän aiheeseen liittyen – olen nimittäin aiemmin kirjoittanut artikkelin, jossa kerron vinkkejä kiireisen yrittäjän sisältöstrategiaan.
  3. Laita kampanjat ja postaukset toteutukseen suunnitelman mukaan. Mieti sisällöt jo hyvissä ajoin etukäteen, suunnittele ja toteuta. Hyödynnä ajastuksia!
  4. Jos aika ei riitä, harkitse sisällöntuotannon ulkoistamista – näin säästät omaa aikaasi ydintyöhösi.

P.S. Se ystävänpäivä on 14.2. Nyt on juuri oikea aika alkaa miettimään strategiaa siihen, kuinka hyödynnät kyseisen teemapäivän yrityksesi markkinoinnissa! Ei eilen, ei huomenna, vaan tänään.

Jos sinulla ei ole aikaa toteuttaa yrityksesi sisältöjä, ota yhteyttä helposti:

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *