Eikö sinulla ole tarpeeksi aikaa yrityksesi digimarkkinointiin? Näillä helpoilla vinkeillä digitaalinen markkinointi onnistuu helposti myös kiireiseltä yrittäjältä!

Nämä vinkit säästävät aikaasi.

Digitaalinen markkinointi – viisi helppoa vinkkiä kiireiselle yrittäjälle:

1. Laita jokaiseen kuvaan yrityksen nimi ja kerää kuvapankkia

Pieni ja helppo asia on laittaa kuviin aina yrityksen nimi, sillä näin yrityksesi nimi toistuu ja jää helpommin mieleen. Kannattaa myös kerätä omaa kuvapankkia, jonne kerää yrityksen kuvia ja käyttää niitä päivityksiin myöhemmin.

2. Ajasta postauksia Facebookiin ja suunnittele digitaalinen markkinointi hyvin

Monesti sanotaan, että “ei ole aikaa digitaalisen markkinoinnin suunnittelulle”. Mieti, tavoitatko digimarkkinoinnin hyödyt, jos et tee sitä suunnitelmallisesti; onko digimarkkinointia järkeä tehdä puoliteholla, jos voisi tehdä sitä järjestelmällisesti ja tuloksellisesti? Kun suunnittelet markkinoinnin hyvin, on mm. itse postausten tekeminen paljon helpompaa ja nopeampaa. Lue lisää oikean ajoituksen tärkeydestä.

3. Instagramin tarinoita voi toteuttaa myös nopeasti

Instagramin tarinoita ehtii kiireinenkin yrittäjä tekemään. Jos et ehdi päivittää feediä tarpeeksi usein, tee kiva feedi valmiiksi ja keskity tarinoiden tekemiseen. Vinkkejä tarinoiden tekemiseen löydät täältä.

4. Valitse tietyt kanavat jämptisti, äläkä rönsyile

Mieti, haluatko olla jokaisessa kanavassa puoliteholla, vai kannattaisiko sittenkin satsata max. muutamaan kanavaan täysillä? Kannattaako satsata kunnolliseen sisältöön, joka tuottaa asiakkalle lisäarvoa? Et kai ole myöskään jokaisella messulla markkinoimassa; jos myyt neulomiasi siililapasia, kannattaako niitä mennä myymään ennemmin joulumessuille vai paikalliseen kesätapahtumaan? No, toisaalta, ehkä vertaus oli huono, koska Suomen kesä…

5. Kerro parhaat vinkkisi

Sinulla on varmasti paljon asiantuntemusta ja keksit asiakkaita hyödyttäviä vinkkejä helposti. Näin saat luotua asiakkaita kiinnostavaa sisältöä pienellä vaivalla!

Tee siis näin:

Mieti, mitä teet. Suunnittele hyvin, toteuta vasta sitten. Helpota kiireistä arkea keräämällä kuvapankkia ja tekemällä nopeita päivityksiä, joissa on silti laadukasta sisältöä! Lisää tietoa tehokkaasta sisällöntuotannosta saat esimerkiksi tästä postauksesta.

Linkitän tähän vielä muutaman artikkelin, joista voisi olla sinulle hyötyä:

Viisi kikkaa, joilla sisällöntuotanto houkuttelevammaksi ja asiakkaat lähemmäksi ostopäätöstä
Tällaisia postauksia kommentoidaan Facebookissa – tällainen sisältö herättää vuorovaikutusta

Kaipaatko apua digikanavien sisällöntuotantoon? Eikö aikasi vain yksinkertaisesti r
iitä suunnittelemaan ja tekemään sisältöä digikanaviin? Anna meidän auttaa ja laita viestiä helposti!

Kommentoi, ole hyvä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *