Asiakastarina

Asiakastarina | Parturi-Kampaamo Jose

Sisällöntuotannon ulkoistamisella ajansäästöä – yhteistyö mutkatonta, sisällöt asiakaslähtöisiä

”Olen tyytyväinen Nooran ideoihin, postailuihin ja hänen katsontakantahan on enemmän asiakaslähtöinen, niin sekin on hyvä, eikä liian kampaaja-ammattimainen. Minulla alkoi jäämään aikaa asiakkaiden hiuksille ja pystyi pohtimaan henkilöstöasioitakin enemmän, kun ei tarvinnut pohtia, mitäköhän sitä postaisi Faceen.”

Rauni Palviainen, Parturi-Kampaamo Jose

Parturi-Kampaamo Jose on ollut asiakkaana pian vuoden ja Bisnesajattelua tuottaa sisältöä yrityksen FB-sivuille säännöllisesti. Haluatko tietää, kuinka tästä tasokkaasta Vantaalla sijaitsevasta parturi-kampaamosta tuli asiakkaamme ja kuinka yhteistyömme on sujunut?

1 Haasteena löytää aikaa postauksiin

Syksyllä 2017 Bisnesajattelua sai yhteydenoton. Tilanne oli seuraavanlainen – monelle yritykselle tuttu: aika ei riitä yrityksen somekanavan sisällöntuotantoon säännöllisesti ja uusien postausten tuottamiseen. Tässä tapauksessa kyse oli FB-sivujen sisällöntuotannosta. Tähän tarjosin ratkaisuksi sisällöntuotantopalveluita, jossa postauksia tehdään sovittu määrä per kuukausi tiettyyn somekanavaan, jolloin sisällöntuotanto pysyy suunniteltuna ja järjestelmällisenä. Viestittelyn jälkeen asiat sujuivat nopeasti ja yhteistyö alkoi.

2 Ratkaisu toi enemmän aikaa henkilöstöasioihin ja asiakkaille

Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan vaatii aina paljon aikaa yrityksiltä, varsinkin kun sen tekee kunnolla, ja se aika on aina pois muista töistä, kuten henkilöstöasioista. Parturi-Kampaamo Josen Palviainen kuvailee sisällöntuotannon ulkoistamisen hyötyjä näin:

”Minulla alkoi jäämään aikaa asiakkaiden hiuksille ja pystyi pohtimaan henkilöstöasioitakin enemmän, kun ei tarvinnut pohtia, mitäköhän sitä postaisi Faceen.”

Parturi-Kampaamo Joselle tehty sisältö on ollut monipuolista; mukaan on mahtunut niin satoja kommentteja keränneet arvonnat kuin vinkit ja linkitkin. Vaihtelevat somesisällöt ovat hyvin usein rakentuneet esimerkiksi diaesitysten ympärille, kun Josen tiimin loihtimia taidonnäytteitä eli upeita hiustyylejä ja kampauksia on tuotu esiin. Olemme myös aina tarttuneet ajankohtaisiin hiustrendeihin ja tuottaneet asiakkaille lisäarvoa hiusvinkeillä. Parturi-Kampaamo Jose on iloisten ja ammattitaitoisten tekijöiden parturi-kampaamo!

3 Lopputuloksena mutkaton yhteistyö – sujuvaa yhteistyötä ja asiakaslähtöistä ajattelua

Nyt lähes vuoden kestänyt yhteistyö on tuonut asiakasyrityksellemme selkeitä hyötyjä, kun aikaa on jäänyt enemmän henkilöstöasioille ja asiakkaille. Minulle on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ja siksi pyysinkin myös kommentoimaan yhteistyötämme ja tällaisen vastauksen sain:

”Olen tyytyväinen Nooran ideoihin, postailuihin ja hänen katsontakantahan on enemmän asiakaslähtöinen, niin sekin on hyvä, eikä liian kampaaja-ammattimainen.

Yhteistyömme on sujunut mutkattomasti sähköpostitellen.”

Katso Parturi-Kampaamo Josen FB-sivut tästä linkistä!

www.pkjose.fi